Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 3 minuten geleden

NanGuang NG-660A fluorescente verlichting 660 W

Dezelfde categorie
Beschrijving

NG-660A lichtbak is een fluorescente studioverlichting van 12x55 watt. De verlichting beschikt over 12 OSRAM PL-buizen die daglicht produceren met kleurtemperatuur van 5000K. De lichtopbrengst op 1 meter is 12500 lumen. De verlichting geeft geen warmte af, is buitengewoon goed van kleurtemperatuur en garandeert de juiste kleurweergave van het opgenomen object. Levensduur van deze TL-buizen is 8000 uur.

De lamphouder is voorzien van een flexibele houder met een standaard 16mm spigotaansluiting met extra veiligheidskoppeling. De NG-660A verlichting is inclusief afneembaar softscreen voor zachte verlichting. Met de bijgeleverde 4 kleppen is het mogelijk om het licht op de gewenste manier te richten. De lichtbuizen kunnen worden ingesteld op 1/6, 2/6, 3/6, 4/6, 6/6 en op volledig vermogen. De verlichting wordt geleverd inclusief een netkabel van 3 meter.

Terug naar boven
Technische specificaties
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
5000 K
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
660 W
Lichtstroom
Lichtstroom is een maat voor de totale hoeveelheid licht in een lichtbundel. Lichtstroom wordt gemeten in lumen (lm). Ook kunt u de lichtopbrengst bepalen door deze uit te drukken in lumen per watt.
Lichtstroom:
12.500 lm
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Lichtnet
Levensduur lampen
Het aantal uur dat de lampen gemiddeld meegaat.
Levensduur lampen:
8.000 uur
Aantal fittingen
Aantal fittingen lamphouder. Met meerdere lampjes zorgt u natuurlijk voor hogere lichtopbrengst. Een lamphouder met meerdere fittingen is een compactere oplossing vergeleken met meerder lamphouders.
Aantal fittingen:
12
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review