Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 11 minuten geleden

Tre-D 7373 opnametafel

Dezelfde categorie
Beschrijving

Deze professionele opnametafel is het resultaat van een doordacht ontwerp en fraai Italiaans design. De Tre-D opnametafel is 75 cm breed en 150 cm lang.
De zwartgelakte stalen frame beschikt over verstelbare tafelhoogte en het bovenblad is vervaardigd van topkwaliteit acryl. Eén zijde van het blad is mat en en de andere zijde is glanzend, waardoor de tafel prima te gebruiken is voor meerdere toepassingen.

Het 3 mm dikke en harde acryl bovenblad garandeert een vlakke tafel voor strakke opnamen. Het bovenblad heeft een uitgebalanceerde lichtdoorlaatbaarheid en oppervlaktereflectie voor maximale opnameresultaten en is maximaal lichtdoorlatend wanneer verlichting aan de onderzijde wordt gebruikt.

De tafel is verrijdbaar door de zwenkwielen aan de achterpoten. Aan de voorzijde zijn handgrepen aangebracht, waarmee de tafel makkelijk kan worden verplaatst. Voor de montage van verlichting aan de onderzijde van blad  wordt een verplaatsbare beugel met standaardspigot van 16 mm meegeleverd.

Extra leverbaar:

Extra leverbaar is de verstelbare tafelondersteuning model 7376. Deze is erg belangrijk wanneer zware onderwerpen op de tafel worden geplaatst. Zonder de ondersteuning kan de tafel in het midden een kuil laten zien. Dit kan erg storend zijn als de productopnames er strak uit moeten zien. De ondersteuning kan ook worden gebruikt om verlichting op te plaatsen.

Technische gegevens:

  • Het tafeloppervlak is verstelbaar in hoogte van 0,65 tot 1,02 meter.
  • De rug is in verticale positie verstelbaar van 1,51 tot 1,88 meter.
  • Het blad is 130 x 200 cm.
Terug naar boven
Technische specificaties
Breedte opnametafel
Breedte van de opnametafel uitgedrukt in cm.
Breedte opnametafel:
75 cm
Lengte opnametafel
Lengte van de opnametafel uitgedrukt in cm.
Lengte opnametafel:
150 cm
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review