Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 7 minuten geleden

Workshop Macrofotografie

Beschrijving

Wij bieden u graag de unieke gelegenheid om eens met andere ogen naar de wereld om ons heen te kijken! Alles wat we in het dagelijks leven voor vanzelfsprekend houden en aan voorbij wandelen wordt bijzonder in deze uitdagende workshop. Heeft u wel eens een mier van heel dichtbij gefotografeerd, of een doodgewone druppel water? U zult hier details in ontdekken die wij soms met het blote oog niet kunnen zien, of waar wij nooit aandacht aan geven. Toch blijft het een kunst om op deze korte afstanden een mooi resultaat te halen. Met deze workshop “Macro fotografie” willen wij u laten zien dat het vaak niet zo moeilijk is als het lijkt. U kunt tijdens het fotograferen direct uw vragen stellen aan de fotograaf die samen met u op pad gaat. Door deze persoonlijke begeleiding leert u op een snelle en eenvoudige manier de mooiste resultaten te behalen.

Wij heten ook u graag van harte welkom in de wereld op de vierkante centimeter! Meldt u dus nu snel aan want vol = vol!

 

Voor wie is deze workshop?

Iedereen die in het bezit is van een digitale spiegelreflex camera en affiniteit heeft met de Macrofotografie of dit graag eens wil uitproberen.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze uitdagende workshop gaan wij op zoek naar kleine onderwerpen. In de natuur is vaak een enorm aanbod van deze miniatuur wonders, waar wij maar al te vaak aan voorbij lopen. Deze workshops worden dan ook in verschillende natuurgebieden gehouden, die elk hun eigen flora en fauna bevatten. In elk jaargetij kan de hobbyfotograaf zijn hart ophalen aan deze interessante vorm van fotografie.

 

Aantal lessen: 1

Duur per les: 4 uur

 

Locatie Datum Tijd
Oostvaardersplassen Zaterdag 1 februari 2014 08:30-12:30 uur
Pijnenburg (bij Hilversum)    Zaterdag 22 februari 2014   08:30-12:30 uur
't Leersumse veld Vrijdag 23 mei 2014 13:00-17:00 uur
Oostvaardersplassen Zaterdag 21 juni 2014 08:30-12:30 uur

 

 

Noteer a.u.b. bij het bestellen bij 'opmerkingen' de locatie en datum van de cursus, dan wordt er een plaats voor u gereserveerd.

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review