Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 10 minuten geleden

Workshop Nachtopnamen

Beschrijving

Wanneer de duisternis valt houdt menig hobbyfotograaf op met fotograferen. Wij laten u graag zien hoe u hele gewone situaties kunt omtoveren in de meest bijzondere creaties. Deze moeilijke lichtomstandigheden bieden vaak de mogelijkheid om de meest geweldige effecten te bereiken op uw foto. Auto's die voorbij rijden, straatverlichting en neon verlichting dragen allemaal bij aan deze bijzondere sfeer. Maak u ook deze uitzonderlijke omstandigheden meester en meldt u snel aan!

Onze workshop Nachtopnamen laat u zien hoe u normale situaties heel bijzonder maakt. Zodra het donker wordt houdt de gemiddelde hobby fotograaf op met fotograferen terwijl dan juist de mooiste effecten te behalen zijn. Wij laten u zien hoe u met het aanwezige licht geweldige nachtopnamen kunt maken, hoe u kunt schrijven met licht en hoe een flitser u kan helpen. Omdat u tijdens deze workshop begeleid wordt door een fotograaf, kunt u terwijl u staat te fotograferen al uw vragen stellen, zodat u het maximale uit uw foto kunt halen. Deze workshop vormt een uitdaging voor iedere fotograaf. Maak ook unieke foto’s en meldt u snel aan want vol = vol!


Voor wie is deze workshop?

Iedereen die in het bezit is van een digitale spiegelreflex camera en graag meer wil weten over het fotograferen met lange sluitertijden.

 

Wat gaan we doen?

Deze workshop Nachtopnamen leert u “toveren” met licht. Door lange sluitertijden maken wij effecten op de foto die wij met het blote oog niet kunnen zien. Zo wordt een doodgewone straat waar wij’s avonds zonder na te denken door heen lopen omgetoverd tot een schouwspel van licht en kleur als wij hierop voorbij rijdende auto’s vastleggen. Maar zelfs vanuit het niets kunnen wij de mooiste resultaten behalen, als wij gaan schrijven met licht. Bent u ook nieuwsgierig naar deze voor de hobbyfotograaf vaak onbekende vorm van fotografie? Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd dit te komen ervaren.


Omdat het in de zomerperiode te laat donker wordt, wordt deze workshop alleen gehouden tijdens de wintertijd (Oktober tot Maart)

 

Aantal lessen: 1

 

Locatie Datum Tijd
Almere Maandag 30 december 2013 19:00-22:30 uur
Vianen          Donderdag 23 februari 2014      19:00-22:30 uur
Hilversum Woensdag 12 februari 2014 19:00-22:30 uur
Amersfoort Dinsdag 18 maart 2014 19:00-22:30 uur

 

Noteer a.u.b. bij het bestellen bij 'opmerkingen' de locatie en datum van de cursus, dan wordt er een plaats voor u gereserveerd.

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review