Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 6 minuten geleden

Workshop Natuurfotografie

Beschrijving

Natuurliefhebbers opgelet! Moeder natuur organiseert in samenwerking met Van Ingen Photographics een uitdagende workshop speciaal voor u! Wij nodigen u uit om met ons mee te genieten van al het moois dat Moeder natuur ons biedt! Doordat zij bij deze workshop de regie in handen heeft is geen workshop ooit gelijk. Vast staat dat zij een enorme variatie aan onderwerpen zal laten zien waar elke fotograaf zijn hart aan kan ophalen! Dieren, bloemen, planten, insecten of landschappen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Omdat Moeder natuur prachtige onderwerpen presenteert, maar helaas niet vertelt hoe u die op de foto kan vastleggen, gaat er een fotograaf met u mee op pad. Aan hem kunt u alle vragen over de foto en uw camera stellen terwijl u staat te fotograferen. Laat u ook verrassen tijdens deze workshop en meldt u nu snel aan, want Vol = Vol!

 

Voor wie is deze workshop?

Iedereen die in het bezit is van een digitale spiegelreflex camera en affiniteit heeft met de Natuur.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop komen diverse vormen van fotografie naar voren. Van landschappen tot macro fotografie. Deze workshop vormt daarmee een uitdaging voor iedere hobbyfotograaf doordat hij/ zij de mogelijkheid krijgt om uit een flink aantal soorten fotografie te kiezen en deze in de praktijk uit te proberen.

 

Aantal lessen: 1

 

Locatie Datum Tijd
't Leersumse veld Zaterdag 28 december 2013 08:30-12:30 uur
Oostvaardersplassen    Vrijdag 7 februari 2014 08:30-12:30 uur
't Leersumse veld Zaterdag 29 maart 2014 08:30-12:30 uur
Oostvaardersplassen Vrijdag 16 mei 2014 13:00-17:00 uur
't Leersumse veld
Vrijdag 13 juni 2014 13:00-17:00 uur

 

 

Noteer a.u.b. bij het bestellen bij 'opmerkingen' de locatie en datum van de cursus, dan wordt er een plaats voor u gereserveerd.

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review