Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 8 minuten geleden

Workshop Flitstechnieken

Workshop Flitstechnieken
Alle afbeeldingen (2)
  • Pre-Order
  • Artikelnr: Workshop Flitstechnieken
Beschrijving

Weinig hobby fotografen gebruiken een flits uit angst dat de foto mislukt. Daarom wordt flitsfotografie ook wel gezien als een aparte tak van sport. Tijdens onze workshop Flitstechnieken laten wij u zien hoeveel makkelijker het is dan vaak gedacht wordt. Sterker nog, het biedt u mogelijkheden die tijdens fotograferen met aanwezig licht vaak niet haalbaar zijn. Het gebruik van ingebouwde flitsers, losse flitsers, studio flitsers, allemaal passeren zij de revue. Wij laten niet alleen zien hoe u het licht naar uw hand zet, maar besteden ook aandacht niet vaak gebruikte mogelijkheden zoals draadloos flitsen. Deze workshop biedt u nieuwe perspectieven van onschatbare waarde, die uw hobby naar nieuwe hoogten brengt! Meldt u nu snel aan want vol = vol!

 

Voor wie is deze workshop?

Iedereen die in het bezit is van een digitale spiegelreflex camera en graag meer wil weten over het fotograferen met flitsers

 

Wat gaan we doen?

Omdat flitslicht zoals het woord al zegt in een flits voorbij is, is het onmogelijk om het effect hiervan op voorhand te zien. Door te weten hoe dit licht zich gedraagt en hoe je het naar je hand kan zetten, creëer je je eigen sfeer. Natuurlijk komt er in deze workshop veel techniek voorbij en besteden bij aandacht aan de diverse soorten flitsers en flitstechnieken. Door dit in de praktijk uit te proberen wordt flitsen een veel gemakkelijker toegankelijk hulpmiddel om uw foto’s nog mooier te maken. Aan bod komen bekende vormen van flitsfotografie zoals portretten, maar ook minder bekende vormen zoals product- en actiefotografie.

 

Aantal lessen: 1

Duur per les: 4 uur

 

Locatie Datum Tijd
Hilversum Zaterdag 25 januari 2014 13:00-16:30 uur
Vianen           Woensdag 26 februari 2014        19:00-22:30 uur
Almere Maandag 24 maart 2014 19:00-22:30 uur
Almere Zaterdag 17 mei 2014 13:00-16:30 uur
Amersfoort Dinsdag 17 juni 2014 19:00-22:30 uur

 

Noteer a.u.b. bij het bestellen bij 'opmerkingen' de locatie en datum van de cursus, dan wordt er een plaats voor u gereserveerd.

Terug naar boven
Productvideo

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review